Fakta om resan:

Flyg:
2 mars
SK007 Luleå – Arlanda 11:05 – 12:25

4 mars
SK 010 Arlanda – Luleå 13:35 – 14:55

The Book of Mormon:

Musikalen hade premiär på Broadway under 2011 och vann redan under sitt första år hela nio Tony Awards. Musikalen klassas som religiös satir och har under en väldigt kort tid fått oerhört mycket uppmärksamhet.

Den svenska premiären skedde 2017 och var den första uppsättningen utanför USA och Storbrittanien, i huvudrolelrna ser vi bland annat Per Andersson och Linus Wahlgren. Musikalen spelas fram till och med 24 mars 2018 efter det att musikalens skapare dragit tillbaka rättigheterna för alla utländska produktioner. Missa inte denna möjlighet!

Det här ingår:

  • Flyg Luleå-Arlanda
  • Två nätter på 3-stjärniga Scandic Hotel Klara inkl. frukost

  • Musikalbiljetter på Parkett

Hotellet

Vi bor på 3-stjärniga Hotell Scandic Klara. Beläget i hjärtat av Stockholm mellan Hötorget och Drottninggatan.  På hotellet finns både gym och bastu. Samtliga av de 292 rummen erbjuder luftkonditionering, kabel-TV, hårtork och värdeskåp. Det finns även tillgång till kostnadsfritt Wi-Fi i alla hotellets utrymmen.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Prisvillkor

Begränsat antal platser. Betalning inom 10 dagar från bokningstillfället. Återbetalning är ej möjligt på denna resa. Priset gäller del i dubbelrum. Enkelrumstillägg: 1680:-

Klicka här för att läsa våra resevillkor

Våra resevillkor


Pris

3795 kr

Kampanjpris

Vi firar 10-årsjubileum, kampanjpriset kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden

Vill du boka den här resan eller ha mer information? Skicka din bokningsförfrågan